Gestolen_onschuld

Author: Addison__Corban

Subject: Waargebeurd

Publisher: Luitingh (2011-10-31)

9024538866

Gestolen_onschuld ebook cover

Twee zusjes raken alles kwijt na de tsunami in India, ook elkaar... Kunnen zij elkaar terugvinden?

'Een verhaal dat zo mooi is en zo"n belangrijke boodschap uitdraagt, verdient een groot publiek."
John GrishamJohn Grisham

Deze spannende en hartverscheurende roman is geschreven door Corban Addison. Hij is advocaat, 32 jaar en is een voorvechter in de strijd tegen moderne slavernij.

Gestolen onschuld is voor iedereen die heeft genoten van De vliegeraar van Khaled Hosseini.


Ahalya van zeventien en Sita van vijftien raken tijdens de tsunami in 2004 hun hele familie kwijt. Op zoek naar hulp worden ze door een tussenhandelaar verkocht aan een pooier in de sloppenwijken van het Indiase Mumbai.

In Amerika is het huwelijk van advocaat Thomas Clarke op de klippen gelopen. Zijn vrouw is naar haar ouders in Mumbai vertrokken. En ook op zijn werk zijn grote problemen. Dan neemt hij een rigoureus besluit. Hij reist haar achterna en gaat pro Deo werken voor CASE, Coalition Against Sexual Exploitation.

Samen met CASE weet hij Ahalya te bevrijden, maar haar zusje is spoorloos verdwenen. Thomas bijt zich vast in de zaak en is vastbesloten Sita te vinden. Maar wint hij daarmee ook het hart van zijn vrouw terug?


John Grisham beveelt nooit het werk van anderen aan, maar voor dit boek van Corban Addison maakt hij een uitzondering.

'Nadat mijn eerste roman twintig jaar geleden uitkwam, heb ik talloze aanvragen voor een aanbeveling ontvangen van auteurs die een uitgeverij zochten. Ik heb ze allemaal afgewezen, tot nu. (...) Een verhaal dat zo mooi is en zo"n belangrijke boodschap uitdraagt, verdient een groot publiek. (...) Ik weet wel zeker dat we nog veel van Corban Addison zullen horen."


(source: Bol.com)


Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/c2240056/tmpsite) in Unknown on line 0